BAGAIMANA INGIN MENAMBAH PENDAPATAN...5ANGKA SETAHUN!!

Assalamualaikum wbt,Alhamdulillah malam ni free sikit untuk saya kongsikan bagaimana saya seorang suri rumah yang asalnya mengambil tempahan jahit manik dan pakaian pengantin muslimah terus bertukar menjadi USAHAWAN SHAKLEE sepenuh masa.

Saya sudah selesa menjahit dulu walaupun adakalanya sehingga jam 3 @ 4 pagi.huhu.Ini kerana ingin menyiapkan tempahan yang banyak dan mengikut citarasa pelanggan.Sehingga saya perlu menjahit pada malam yang keesokanya saya perlu admit wad untuk bersalin sikembar.Alhamdulillah rezeki,saya gembira dengan kerja saya.Selepas bersalin saya masih mendapat tempahan dan saya tidak mampu menolak walaupun pada ketika itu saya masih dalam pantang seminggu.Ini kerana saya memikirkan untung sedikit itu juga rezeki jika saya tidak menjahit mana nak datangnya pendapatan saya.Walaupun suami menyara saya sejak bernikah lagi,tapi atas kelebihan yang Allah beri itu tidak saya sia-siakan.

   Rezeki menjahit tidak pernah putus sehingga saya mendaftar sebagai ahli Shaklee.Pada mulanya ingin beli dengan harga ahli,atas sebab ramai keluarga dan rakan yang melihat saya mengamalkan set kehamilan dan berpantang membuatkan saya terpanggil untuk menjadi ahli SID.
Tanpa berlengah lagi saya mula membayar rm65 kepada salah seorang kakak di FB untuk mendaftar paa 29/3/2014 tarikh saya mula menjadi ahli Shaklee.Alhamdulillah.Wahhh..terujanya saya apabila mengetahui shaklee hanya Bisnes yang bermula tanpa modal dan hanya kelas di wassap.Suami yang pada awalnya tidak menyokong akhirnya akur kerana shaklee adalah bisnes yang sesuai untuk saya sebagai ibu kepada 3 orang anak yang masih kecil.
Jom tengok apa yang Shaklee tawarkan??
Saya rasa peluang untuk saya dalam Shaklee ini adalah sangat luas untuk BERJAYA kerana sesiapa sahaja boleh menikmati dan memiliki segalanya yang ditawarkan apabila kita sudah SAH menjadi AHLI!
  1. Bonus CASH setiap bulan adalah yang diimpikan oleh semua orang,termasuklah saya.hihihi 
  2. Peluang memiliki kereta idaman adalah keinginan setiap orang.Shaklee akan beri duit untuk kita membeli kereta sendiri(atau kegunaan lain)
  3. Pakej UMRAH & Tawaran melancong keluar negara secara PERCUMA akan diSPONSER 100% oleh SHAKLEE.
MASYAALLAH peluang dalam bisnes yang luas dan membantu ummah untuk berjaya dunia & akhirat.insyALLAH.


Dengah harga keahlian yang murah,produk yang berkesan dan berbaloi membuatkan saya bertambah suka dengan Shaklee.Orang atas baik dan saLing membantu,insyALLAH.Alhamdulillah kebebasan kewangan sangatlah luas untuk saya yang hanya suri rumah.SYUKUR ATAS REZEKI DARI ALLAH. :)
Bulan demi bulan saya menikmat apa yang Shaklee JANJIKAN,ALHAMDULILLAH SHAKLEE ADALAH BISNES MUDAH DAN HEBAT!5ANGKA DALAM GENGGAMAN SETELAH SETAHUN BERKEMCIPUNG DALAM SHAKLEE!

Menerima replika kunci kereta dari SHAKLEE
Walaupun Shaklee adalah BISNES MLM.Bagi saya Shaklee adalah luar biasa dari MLM lain yang mengamalkan sistem kotor.sedangkan shaklee tidak.Orang  atas tidak akan berjaya jika orang bawah belum BERJAYA.HARUS membantu sebelum mengecapi kejayaan dan kekayaan.Shaklee syarikat yang KUKUH sudah hampir 60 tahun!!shaklee syarikat yang menjual SUPPLMENT @ makanan yang SEMULA JADI & HALAL.Bak kata orang biarlah LAMBAT ASAL SELAMAT! :)


Jadi dengan Shaklee anda boleh buat duit lebih bukan Rm100 malah ada yang sudah bergelar JUTAWAN SHAKLEE!tidak kiralah bisnes apa pun asalkan kita ingin BERJAYA dan KELUAR dari KEPOMPONG!! :) 
Saya jatuh cinta dengan SHAKLEE bukanlah kerana pulangan duit sahaja.tetapi kerana PRODUKNYA yang sudah membantu saya sejak hamil sikembar sehingga sekarang mereka masih menyusu,Bonding amat kuat antara SHAKLEE>SAYA>ANAK.Susah nak cari produk yang HALAL,SELAMAT,BERKESAN DAN ADA LANDMARK STUDY.
Alhamdulillah bersempena promosi bulan JULAI saya berbesar hati ingin membantu anda yang berminat dan ingin menambah pendapatan bersama saya.INSYALLAH.Saya sedia membantu anda jika anda memerlukan nasihat dan tunjuk ajar. :)
Berminat ingin menjadi sebahagian ahli Shaklee bersama Mamareen??sekaligus merebut peluang kehidupan yang lebih selesa??bebas kewangan dan masa??boleh hubungi Mamareen :)

Mari menikmati PELUANG FREE MEMBERSHIP serta tawaran yang lebih MENARIK.Terus hubungi saya.insyALLAH..
BOLEH FOLLOW SAYA DI FACEBOOK DAN INSTAGRAM!
Penang
SID 1127123
Mamareenshaklee@gmail.com
FB: Sha'irne Omar
    IG:Pakar Kecantikkan
+601137181390   

Comments