KENAPA SUSU IBU JADI PILIHAN??

Pastinya ramai ibu-ibu hadapi masalah kekurangan susu ibu. Dan penghasilan susu ibu tidak seperti awal bersalin. Mamareen dulu masa anak pertama memang menghadapi kesukaran menyusukan anak.Sebab kurang ilmu dan penghasilan susu badan kurang.


Jadi semasa mengandungkan anak kembar barulah saya banyak membaca dan buat persediaan awal. Dan syukur selepas bersalin saya dapat susukan anak-anak kembar saya sepenuhya susu ibu.Sekarang kembar dah hampir 3 tahun dan masih menyusu badan.


Sekarang saya gembira dapat membantu ramai ibu menyusukan anak dengan susu ibu.Dengan adanya set menyusu shaklee susu ibu semakin banyak dan mampu membuat stok penuh peti ais.


(Testimoni pengguna set menyusu shaklee sangat mengujakan..Walaupun sibuk bekerja masih mampu mengepam dan meneruskan penyusuan)


Kalau dibandingkan hasil susu yang mengamalkan set menyusu dan tidak boleh dibandingkan kepekatan dan kuantiti. Bayi lebih kenyang ibu pun cergas bertenaga.


Antara kata-kata pengguna set menyusu antara mereka ibu yang bekerja dan perlu membuat stok susu untuk dihantar kerumah pengasuh.

Set menyusu shaklee boleh diambil gabungan ESP & ALFALFA kesanya sangat best dan semestinya ibu juga mendapat kesan kepada tenaga dan kulit yang cantik.Payudara lebih anjal walaupun menyusukan anak.
Best kan??


ESP
●Membantu memekatkan susu ●Memperbanyakkan susu
●Memberi tenaga kepada ibu
●Kurangkan rasa lapar pada ibua ●Melangsingkan badan
●Mencerahkan kulit ibu

ALFALFA
●Merangsang susu ibu
●Memanaskan badan ibu
●Mengecutkan rahim
●Membesarkan payudara
●Elakkan sembelit
●Lancarkan urat
●Buang angin
●Menaikkan nafsu syawat
●Merapatkan faraj
●Hilangkan bau badan

Bayi sihat dan membesar dengan baik kerana SUSU IBU adalah susu yang terbaik.
Tahniah untuk anda yang berusaha ingin ikhtiar banyakkan susu.Boleh dapatkan set menyusu shaklee dari mamareen dengan penjimatan berganda dan jika menjadi ahli semestinya lebih jimat 20%-30%..

Berminat ingin banyakkan susu?
Terus Hubungi saya.
  atau terus buat pembelian dengan mudah disini..
 
https://www.shaklee2u.com.my/widget/widget_agreement.php?session_id=&enc_widget_id=6cd29f23de85b1309128ff736c7efbf6


๐Ÿ‘‰Shairne binti Omar
๐Ÿ Pengedar shaklee sekitar Pulau Pinang
Dan pos seluruh Malaysia
๐Ÿ‘‰ ID: 1127123<
๐Ÿ“ฒ+601137181390


posted from Bloggeroid

Comments